Scania kort door de bocht.

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In België en Luxemburg telt de Scania-organisatie zo’n kleine 600 medewerkers verdeeld over 24 verkoop- en servicevestigingen. De onderneming telt wereldwijd meer dan 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. De omzet over 2007 bedroeg ruim 84 miljard Zweedse kronen (ruim 7 miljard Euro).

Hoe werkt de site?

Aan de linkerzijde ziet U de Scania types waarvan ik foto's heb, er zijn natuurlijk nog veel meer types, maar daar heb ik eenvoudig weg nog geen foto's van. Wilt een bepaalde wagen opzoeken, kijk dan eerst naar het type en klik zo verder uw weg naar de foto's die U graag wilt zien. Verder op de site splitsen de catagorieën zich verder op in Lowline, Highline en Topline. Voor sommige bedrijven vind u zelfs een aparte link naar alle wagens van een type uit één bedrijf.

De site is nog in ontwikkeling, dus sommige links zijn nog niet werkzaam. Mijn excuses daarvoor. uiteindelijk hoop ik al mijn foto's online te krijgen, dat zijn er zo'n 15000! Mocht U verder nog vragen hebben of mij foto's aan willen bieden, mail me dan gerust. Via de link bovenaan of door dit adres te gebruiken, info@scania-patrol.nl .